Beheer-Net voor uw netwerkbeheer

Zoekt u een bedrijf dat uw netwerk kan beheren? Dan bent u bij Beheer-Net aan het juiste adres. Sinds januari 2003 ontwikkelt én beheert Beheer-Net systemen, databases, netwerken en websites voor MKB-bedrijven. Ons onderscheidend vermogen? Dat is onze passie, ervaring en vakmanschap voor netwerkbeheer. Na 30 jaar op uitzendbasis voor verschillende soorten bedrijven deze werkzaamheden met succes te hebben uitgevoerd, besloten we om voor onszelf te beginnen. Dit leek ons een logische volgende stap omdat wij door de jaren heen goede referenties hebben ontvangen en daardoor een vast klantenbestand hebben opgebouwd. Zogezegd, zo gedaan: Beheer-Net was geboren.

Proactief netwerkbeheer voor MKB

Bij Beheer-Net ligt de focus op het ondersteunen en totaal ontzorgen van MKB-bedrijven, particulieren en gemeentes op lange termijn. Bij ons wordt er proactief ICT-beheer gepleegd. Wij bewaken op afstand, waardoor wij automatisch eventuele storingen verhelpen. Als er een storing is vastgesteld in uw systeem, nemen wij persoonlijk contact met u op, ook al is het probleem nog nauwelijks aan het licht en zou u er later pas last van krijgen. Behalve dat persoonlijk contact hoog in ons vaandel staat, willen wij het probleem ook direct bij de wortel aanpakken, in plaats van het te laten sudderen totdat het later een groter doorn in het oog wordt.

Uw netwerkbeheer uitbesteden aan Beheer-Net: betrouwbaar, veilig en transparant

Wij geloven dat een transparante samenwerking de sleutel is tot succesvol netwerkbeheer. Zo kan u toegang krijgen tot rapportages van apparatuur dat in beheer is. U kunt inzage krijgen in hoe een bepaald systeem presteert, welke storingen voor komen en wat eraan gedaan moet worden. Zo staan wij samen op één lijn. Wij behandelen onze klant zoals wij zelf behandeld willen worden; met respect. U kunt met een gerust hart uw netwerkbeheer uitbesteden aan Beheer-Net.

Contact

Wilt u uw netwerkbeheer uitbesteden?
Neem dan contact met ons op.
Op basis van een orientatie gesprek stellen wij een offerte op.
U kunt ons bereiken door het volgende nummer te bellen: 06-50207851
of u kunt een mail sturen naar info@beheer-net.nl.
via de Contactpagina kan natuurlijk ook.