Beheer-Net voor het verzorgen van uw netwerk installaties

Voor zowel het installeren van uw netwerk als het beheer uitbesteden bent u bij Beheer – Net aan het juiste adres. Waarom? Wij bieden persoonlijk contact en aandacht voor de wensen van de klant. Sinds januari 2003 ontwikkelt Beheer – Net systemen, databases, netwerken en websites voor bedrijven. Wij kunnen u ontzorgen van bewaking van systemen tot het bouwen van een wifi netwerk.

Zakelijk wifi netwerk installeren? Dat doet Beheer-Net

Voor ieder bedrijf is een goedwerkend wifi netwerk essentieel om werkzaamheden uit te voeren. Behalve dat het netwerk zo goed mogelijk werkt, is veiligheid ook belangrijk. Wij geloven dat een netwerk altijd beter, veiliger en betrouwbaarder kan. Om dat te realiseren zullen wij ons ontfermen over de bewaking en beheer van het systeem om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Wij willen u kwaliteit leveren van de hoogste plank. Als u het wenst, kunnen wij wifi-acces points installeren zodat u een draadloos netwerk heeft. Zo bent u altijd en overal ongelimiteerd verbonden met uw collega’s en hoeft u zich geen zorgen te maken over bekabeling en het onderhoud daarvan. Heeft u een belangrijke online meeting die u op uw televisie wilt uitvoeren, maar weet u niet hoe? Wij bieden ook IPTV aan, dat maakt videobeelden mogelijk via uw zakelijke netwerk.

Switching en routing

Behalve een zakelijk netwerk installeren, kunnen wij uw netwerk ook inrichten met routing en switching. Dit brengt meerdere opties met zich mee. Door middel van routers worden meerdere netwerken met elkaar verbonden. Routers geven u de mogelijkheid om uw bedrijf te verbinden met de buitenwereld op een veilige en betrouwbare manier. Dit kan communiceren met klanten voor u vergemakkelijken. Met switching worden meerdere apparaten aan hetzelfde netwerk gekoppeld. Zo kunt u bijvoorbeeld documenten printen met een druk op de knop vanaf de computer en de printer gaat aan de slag.

Contact:

Wilt u uw productiviteit op kantoor verhogen door een draadloos zakelijk netwerk, switching, routing of IPTV?
Neem dan contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.
U kunt ons bereiken door het volgende nummer te bellen: 06-50207851
U kunt ook een mail sturen naar info@beheer-net.nl
of  via onze contact pagina!