(Zakelijk) wifi netwerk aanleggen is onze kracht

Wij verzorgen en onderhouden uw netwerken met de kwaliteit en aandacht die u mag verwachten. Beheer-Net maakt een bedrijfsnetwerk aanleggen een zorgeloze ervaring voor u. Onze jaren aan ervaring maakt ons bekwaam in het vak en heeft ons professionele inzichten gegeven om de klus te klaren. Wij bieden het totaalpakket, van installatie tot de bewaking van netwerken. Van begin tot eind staan wij voor u klaar.

Netwerk installatie door Beheer-Net

Voordat wij het netwerk aanleggen, willen wij in kaart brengen hoe het zakelijk wifi netwerk moet worden geïnstalleerd. Hier worden uw wensen en behoeftes ook in meegenomen. Wilt u een draadloos netwerk, of heeft u andere wensen? Wij luisteren. Beheer-Net wilt graag voorbereid aan de slag gaan. Nadat we de situatie in kaart hebben gebracht, gaan wij inventariseren over de middelen die nodig zijn om de internetverbinding aan te leveren. Dan kunnen wij aan de slag. Interesse? Neem dan contact op.

U ontzorgen op lange termijn: dat is ons doel

Onze focus ligt op het lange termijn ontzorgen van de klant. Daarom gaan wij ook graag met u een langdurige samenwerking aan, zodat wij na de installatie ook het onderhoud en de bewaking op ons kunnen nemen. Als u een samenwerking met ons aangaat, kunt u erop vertrouwen dat wij volledig transparant met u zijn. Zo krijgt u toegang tot rapportages van apparatuur die in beheer is. U ziet de stand van zaken en bent zo van alles op de hoogte.

Neem contact op met Beheer-Net voor uw netwerk installatie

U kunt ons bereiken door het volgende nummer te bellen: 06-50207851
U kunt ons een email sturen op info@beheer-net.nl.
Of via de Contact pagina
Als u daarvoor openstaat delen wij graag onze kennis en ervaring.